AVÍS LEGAL SOBRE PROTECCIÓ DE DADES I PUBLICITAT

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en matèria de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de VEUS VEUS ESPECTACLES SL amb CIF B66745175 i domicili social situat al C/BLAI PARERA N 7 BAIX 08304, MATARO (BARCELONA), amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li comunicacions comercials que puguin ser del seu interès. En compliment de la normativa vigent, VEUS VEUS ESPECTACLES SL informa que les dades es conservaran durant el període estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

 L'informem que tractarem les seves dades d'acord amb l'existència del seu consentiment.

VEUS VEUS ESPECTACLES SL informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, justa, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que VEUS VEUS ESPECTACLES SL es compromet a prendre totes les mesures raonables per garantir que aquestes siguin eliminades o rectificades sense dilatació quan siguin inexactes.

D'acord amb els drets conferits per la legislació vigent en matèria de protecció de dades, pot exercir els drets d'accés, rectificació, limitació del tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades personals així com el consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva sol·licitud a l'adreça postal indicada anteriorment o al correu electrònic produccio@veusveus.net.  

Així mateix, d'acord amb el que estableix la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en l'article 21, també sol·licitem el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que creiem que poden ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà equivalent de comunicació electrònica.

L'informem que pot revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic: produccio@veusveus.net.

Pot posar-se en contacte amb l'Autoritat de Supervisió competent per presentar la reclamació que consideri oportuna.

© 2020 veus veus espectacles
 

  • Facebook icono social
  • YouTube
  • Instagram