top of page

CONTACTE

VEUS VEUS ESPECTACLES

C/ Blai Parera, 7 baix

08304 Mataró (Barcelona)

Mail: produccio@veusveus.net

Persona de contacte: Jordi Font 

Telèfon: 619532040

¡Tus datos se enviaron con éxito!

Sobre el tractament de les seves dades personals
Responsable » VeusVeus és el responsable del fitxer de dades personals dels usuaris.
Finalitat » Remetre comunicacions comercials publicitàries, administratives, consultives, d'informació i de prestació de serveis contractats, o subscrits, per qualsevol mitjà electrònic o físic, a l’usuari (si ha acceptat prèviament).
Legitimació » En acceptar l'enviament d'aquest formulari electrònic dóna el seu consentiment a susdit enviament d'emails informatius.
Destinataris » Proveïdors tecnològics de VeusVeus: Wix com a proveïdor d'allotjament Web, Som Informàtica com a proveïdor de manteniment Web. Acollits d'acord a la seguretat EU-US Privacy. Aquestes dades personals no seran cedides en cap cas a terceres companyies excepte per obligació legal. No es faran transferències internacionals sense el seu consentiment previ.
Drets » Vostè té dret a accedir, rectificar i cancel·lar les seves dades, així com els altres drets indicats en la informació addicional.
Conservació » Les seves dades es mantindran en els registres de tractament de la nostra titularitat mentre la seva conservació sigui necessària per atendre la finalitat que va motivar la seva recollida així com durant el termini d'atenció de possibles obligacions legals.
Més informació » Podeu consultar la informació detallada a la nostra pàgina web a https://www.veusveus.net/rgpd

bottom of page